Projekt rodinného domu v Turčianskom Petri

Cieľom bolo vytvorenie rodinného domu s garážou a pracovňou, presne podľa požiadaviek investora. Dom má tradičnú sedlovú strechu. Do ulice je orientovaná pracovňa, ktorá nemá ďalšie okná do záhrady, aby bolo zachované súkromie rodiny. Vstup do nej je prekrytý loggiou. Hlavný vstup do domu je z bočnej strany a je umiestnený tak, aby sa človek dostal rovno do haly v strede dispozície. Odtiaľ je možné vstupovať do obývacej izby, či na poschodie, cez pohodlné schodisko, ale cez filter aj do garáže a spomínanej pracovne. Plocha chodieb je v tomto dome minimálna, čo nebýva zvykom v podobných projektoch katalógových domov, v ktorých kľukaté chodby zaberajú veľa pôdorysnej plochy na úkor izieb. Ohromným bonusom je vstup do garáže a pracovne priamo z vnútra domu bez zvyšovania plochy chodieb.